Bygget

Unik festlokal i Stockholm city

Festlokal mitt i Stockholm city

På Bygget Fest och Konferens har det sedan tidigt 1900-tal anordnats fester och middagar, allt från jubileum, temafester, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower och representationsmiddagar.
Den unika lokalen är en smakfullt inredd etagevåning i originaldesign från 30- och 40-talet med Stockholm citys absolut bästa läge. Matsalen på nedervåningen är perfekt för middagar, fester och event i alla former, med stora fönster ut mot folklivet i centrala Stockholm utanför. En trappa upp ligger Markeliussalen som kan delas av eller användas i sin helhet, med bar, dansgolv och scen.
Precis utanför ligger loungen Stora Klubben där man kan ha mingel och fördrink eller avec.
Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, goda drycker samt professionell och familjär service. Allt ni behöver göra är att njuta av kvällen.

Välkommen till Bygget Fest och Konferens

En exklusiv etagevåning i korsningen mellan Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan, mitt i Stockholm city. Inredningen är originaldesign från 30- och 40-talet med klassiska designer som Alvar Aalto, Sven Markelius, Ole Wanscher och Josef Frank representerade, och med inslag från mer moderna Gomez Paz & Rizzatto och Achille Castiglioni. Läs mer om Bygget här

panorama_fodelsedagsfest

Födelsedagsfest

Fira födelsedagen på Bygget Fest och Konferens, mitt i centrala Stockholm. Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, dryck och personal enligt önskemål. Allt födelsedagsfiraren behöver göra är att njuta av kvällen.

27

Mingelfest

På Bygget Fest och Konferens kan du anordna mingelfest av alla de slag: champagnemingel med snittar, after work med tilltugg eller mottagning vid exempelvis högtidsdagar. Ni kan även avsluta konferensen med ett trevligt mingel och knyta ihop mötesdagen tillsammans.

panorama_julfest

Julfest

Julfest med glögg, julmiddag, gottebord, bar, dansgolv och möjlighet till uppträdande? Boka hela Bygget Fest och Konferens, mitt i Stockholm city för årets härligaste julfest. Läget mitt i stan får du på köpet.

bildkarusell-bygget-fest-1

Event & Jubileumsfest

Letar du festlokal mitt i Stockholm city till din företagsfest eller kick-off, disputationsfest, sommarfest eller kräftfest? På Bygget Fest och Konferens har vi möjlighet att anordna alla typer av event.

panorama_brollop

Bröllopsfest

Letar du efter en lokal för bröllopsfest i centrala Stockholm? På Bygget Fest och Konferens kan du hyra hela våningen exklusivt för er bröllopsfest, mitt i city! Med gångavstånd till både Stureplan och Stockholms Centralstation.

1920-oversikt-A
Planskiss

På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen. På våning 2 finns Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.

27
Konferenslokal

Exklusiv etagevåning i korsningen mellan Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan, mitt i Stockholm city.