Folkungagatan 90 – Konferens på Södermalm

Unik konferenslokal på Södermalm

Trött på tråkiga, oinspirerande konferenslokaler? Då har du kommit rätt. I hjärtat av SoFo hittar du Folkungagatan 90 – Konferens och Möten. Här sätter endast fantasin gränserna för vad man kan åstadkomma. Innanför den pampiga entrén finns en lång receptionsdisk som passar utmärkt för registrering. En inspirerande lokal med rymd där du kan ha möten, produktlanseringar och pressevent som ger avtryck. Den rena lokalen gör det även lätt att branda tillställningen för dagen. Dessutom är det enkelt för alla konferensdeltagare att ta sig hit; 2:ans buss stannar precis utanför entrén och Medborgarplatsens t-bana är bara några minuters promenad bort.

Kyrksalen med läktare

Ljus, rymd och glas. Välkommen till Kyrksalen på Folkungatan90 – Konferens och Möten. Lokalen rymmer 200 konferensdeltagare på parkett och ytterligare 100 personer på läktaren. På Folkungatatan90 erbjuds alltid exklusivitet.

lokus-folkungagatan-90-7

Från frukost till avslutande mingel

Maten är av absolut toppklass och lagas av våra egna kockar i vårt kök på Bygget Fest & Konferens. Vår personal levererar den matsäkert till Folkungagatan 90.

Konferenspaket på Folkungagatan 90

När ni konfererar på Folkungagatan 90 finns frukost, fika och lunch att beställa med olika tillval. Vi har konferensvärdar på plats som hälsar er välkomna och tar hand om er under hela dagen.

Frukosten kan exempelvis bestå av goda smörgåsar, kaffe, te och hälsosamma smoothies som dukats upp i mingelområdet på läktaren när konferensdeltagarna kommer. Lunchen serveras som en fräsch mingeltallrik där ni kan välja mellan olika menyalternativ. I lunchen ingår mineralvatten, kaffe, te och en liten chokladbit. Eftermiddagsfika består av kaffe, te och bakverk på buffé.

All mat på Folkungagatan 90 serveras på miljövänligt engångsmaterial, som palmbladstallrikar, och intas vid ståbord eller minglandes på läktaren. Maten tillagas av våra egna kockar i köket på Bygget Fest & Konferens.

1920-oversikt-A
Planskiss

På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen. På våning 2 finns Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.

27
Festlokal

Exklusiv etagevåning i korsningen mellan Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan, mitt i Stockholm city.