Välkommen till Lokus Fest & Konferens

Mat & dryck med Lokus Fest & Konferens i Stockholm

Fest, event och möten i Stockholm

Vi erbjuder mat och dryck i båda våra lokaler, Bygget Fest & Konferens och Folkungagatan 90. Från frukost, lunch och middag till fika, bufféer, snittar och annan mingelmat. All mat tillagas i vårt eget kök och vi erbjuder även vår goda mat som enbart catering till andra konferens- och festlokaler. Vi levererar till hela Stockholmsområdet och ordnar med serveringspersonal, projektledare och kockar på plats i din redan hyrda lokal om så önskas.

panorama_sommarfest

Vår matfilosofi

​Omsorg, kärlek och stor eftertanke kan beskriva vårt kök här på Lokus Fest & Konferens. För oss handlar det om att visa kärlek och respekt för råvaran. Det lokala och närproducerade är lätt att relatera till. Genom att ta hand om råvarorna “från rot till blast” minskar vi på matsvinnet. Det som återstår sorteras och blir biogas. Inspirationen får vi från många olika håll, alltifrån duktiga kockar och kollegor som vi jobbat med under åren, till att resa och upptäcka nya platser och smaker. Vi vill att gästen upplever vår mat som modern, lite spännande och väldigt väldigt god. När gästen kommer hem ska måltiderna vara ett minne med mersmak.

Konferens – från frukost till avslutande mingel

Frukosten dukas fram antingen som en trevlig frukostbuffé eller som färdiga smörgåsar tillsammans med kaffe, te och smoothies. Lunchen börjar med förrättsallad, hembakat bröd och smör och sedan fortsätter med en vällagad varmrätt samt kaffe, te och en liten chokladbit på maten. Avsluta gärna konferensdagen med mingel eller varför inte middag tillsammans.

lokus-styrelse4
bildkarusell-bygget-fest-1

Exklusiva middagar

Letar du festlokal mitt i Stockholm city till din företagsfest eller kick-off, disputationsfest, sommarfest eller kräftfest? På Bygget Fest och Konferens har vi möjlighet att anordna alla typer av event.

Sommeliern får välja

​När vi letar upp viner väljer vi ofta sådana som sticker ut, är hantverksmässigt framställda och visar en tydlig ursprungskänsla. De får gärna ta plats i både gommen och näsan och bjuda på en härlig upplevelse. Som allra bäst ska de vara i mötet med den vällagade maten. Våra viner består huvudsakligen av småskaliga familjeägda producenter som arbetar enligt ett ekologiskt och biodynamiskt tänk. Vi arbetar med ett flertal importörer som hjälper oss att ta fram mycket trevliga drycker i alla olika prisklasser. Ni kan antingen välja något utav de dryckespaket som vår sommelier noggrant valt ut, eller så tar vi fram ett dryckesförslag tillsammans. Varför inte Inleda er kväll i vår härliga miljö med att utmana ert smak och doftsinne. En dryckesprovning är ett perfekt sätt att umgås och samtidigt lära sig något nytt. Vad är egentligen vinets bouquet? Och vilket är vinets ben? Upplev spännande smaker och dofter.             Vår sommelier guidar er och berättar.

foretagsgsfest
27

Fingerfood – mingelmat för alla tillfällen

På Bygget Fest och Konferens kan du anordna mingelfest av alla de slag: champagnemingel med snittar, after work med tilltugg eller mottagning vid exempelvis högtidsdagar. Ni kan även avsluta konferensen med ett trevligt mingel och knyta ihop mötesdagen tillsammans. Adressen mitt i city och utsikten över Stockholm takåsar får ni på köpet.

Catering – vi kommer med maten

Lokus Fest & Konferens erbjuder catering till fest, bröllop, konferens och andra tillställningar. Vi levererar inom hela Stockholmsområdet och hjälper även gärna till med serveringspersonal, projektledare och kockar på plats om så önskas. Maten tillagas av våra meriterade kockar i vårt eget kök på Bygget Fest & Konferens i Stockholm city. Menyn kan självklart skräddarsys efter era önskemål. Under åren har vi levererat allt från snittar till cocktailfester, mingelbuffé till filmpremiärer och trerättersmiddagar till bröllop och familjehögtider.

folk-90-sockersting-puff-2

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2023
Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com
LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2023
Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com