Bygget

Konferens i Stockholm city

Konferenslokal mitt i Stockholm City

Den öppna planlösningen högst upp i hörnfastigheten på Norrlandsgatan 11, centralt i Stockholm, skapar många möjligheter till olika möten. Bygget Fest och Konferens har en unik arkitektur och klassisk design inredning från Ole Wancher, Bruno Mathsson, Alvar Aalto, Josef Frank och Louis Poulsen för att nämna några. Här finns möjlighet till exklusivitet till hela anläggningen fördelat på 700 kvm i tre etage. Entréplan och Matsalen med de stora fönsterpartierna rymmer upp till 200 personer sittandes vid runda bord. Ytan kan omdisponeras till utställareyta med mingel eller break-out sessions. På övervåningen finner ni vår härliga lounge, Stora Klubben, med bar och sköna sittgrupper. Ytan ligger i direkt anslutning till den stora konferenslokalen Markeliussalen. Det mindre konferensrummet Styrelserummet är perfekt som mindre grupprum eller för styrelsemötet.

Markeliussalen & Stora Klubben

Vår stora konferenslokal Markeliussalen angränsar till den öppna loungeytan, Stora Klubben som är möblerad med sköna designmöbler. Här serveras fika under dagen och om så önskas avslutande mingel. Ytan kan även omdisponeras till utställaryta för maximalt 5 utställare.

Styrelserummet

För det mindre mötet har vi vårt nyrenoverade Styrelserum med fönster mot innergården. Lokalen ligger mitt emot Markeliussalen och kan med fördel användas som grupprum till den större konferensen eller styrelsemötet.

Konferenspaketet på Bygget

Frukosten på Bygget Fest & Konferens dukas fram antingen som en trevlig frukostbuffé eller som färdiga smörgåsar tillsammans med kaffe, te och juice i loungeytan på övervåningen, Stora Klubben. Till bensträckaren på förmiddagen kan det vara gott med smoothie, skuren frukt eller en hemgjord energibar.

Lunchen serveras vid runda bord i vår separata och ljusa matsal som vi dukat fint med vita linnedukar. En mindre förrättssallad med hembakat fröknäcke inleder er lunch. Därefter serveras en vällagad varmrätt i säsong. Kaffe, te och en liten chokladbit efter maten serveras en trappa upp i Stora Klubben. Ni kan också välja att äta lunchen som en fräsch mingeltallrik på stående fot beroende på upplägget för dagen och vad som passar just ert sällskap.

Vår goda mat tillagas i vårt egna kök här på Bygget Fest & Konferens. All mat anpassas efter behov och önskemål. Avsluta gärna konferensdagen med mingel i Stora Klubben med fingerfood och ett glas Cava. Eller varför inte passa på att äta middag tillsammans? Lokalen förvandlas enkelt till festlokal med många möjligheter för kick-off och företagsfester av alla de slag.

Utställaryta – Matsalen

Matsalen på Bygget Fest & Konferens fungerar utmärkt att använda när ni har många utställare eller behöver extra lokal för break-outs vid workshops.

Mat & Dryck

All mat till våra båda lokaler, Bygget Fest & Konferens och Folkungagatan 90 Konferens & Möten tillagas med stor kärlek i vårt kök på Norrlandsgatan 11.

1920-oversikt-A
Planskiss

På våning 1 ligger entrén med garderober samt Matsalen. På våning 2 finns Markeliussalen, Styrelserummet och mingelområdet Stora Klubben.

27
Festlokal

Exklusiv etagevåning i korsningen mellan Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan, mitt i Stockholm city.