Bröllopsfest i centrala Stockholm

City bröllopsfest i Stockholm

Letar du efter en lokal för bröllopsfest i centrala Stockholm? På Bygget Fest och Konferens kan du hyra hela våningen exklusivt för er bröllopsfest, mitt i city! Läget med gångavstånd till både Stureplan och Stockholms Centralstation gör det enkelt för alla bröllopsgäster att ta sig både hit och hem. Middagen serveras i Matsalen med slående utsikt över Sveriges vackra huvudstad. Välj mellan sittande middag buffé, eller varför inte mingel. Efter middagen går ni en trappa upp där bar och dansgolv väntar på att festen ska dra igång.

Välkommen till Bygget Fest och Konferens

Ett city bröllop hos oss är lite annorlunda jämfört med de mer traditionella herrgårdarna och festvåningar. Bygget Fest och Konferens unika arkitekt och inredning från 30-40 talet ger oändliga möjligheter för ett fantastiskt bröllop.

Vi älskar bröllop

Vi älskar bröllop – mängder med levande ljus, mat lagad från grunden med stort engagemang av vår köksmästare med råvaror så närproducerade som möjligt, goda viner framtagna tillsammans med vår sommelier. Sist men inte minst vår härliga personal som gör sitt allra yttersta för att er dag ska bli den mest minnesvärda.

Prisexempel bröllopspaket 1595 kr person
Dryckespaket (1 glas Cava, 1 glas vitt till förrätten, 2 glas rött till varmrätten, dessertvin, kaffe)
Canapéer
Trerätters middag
Bröllopstårta
Lokalhyra, städning och personal
Linnedukar och mässingsljusstakar
Bemannad bar med möjlighet att köpa egen dryck
DJ-anläggning med högtalare