Folkungagatan 90 – konferens Södermalm

Kreativa konferenser på Södermalm

Ljus, rymd och glas – välkommen till Folkungagatan 90, en konferenslokal långt ifrån det vanliga. Här, i hjärtat av SoFo, ligger en 150 år gammal kyrka som smakfullt renoverats till en toppmodern och helt unik lokal för möten, konferenser och andra dagstillställningar där exklusivitet värdesätts. Innanför den pampiga entrén finns en lång receptionsdisk som passar utmärkt för registrering. Här finns också garderob och toaletter. Vid större event med deltagarantal över 150 eller vid behov av uppdelning av mindre grupper finns Folkungasalen tillgänglig.

Unik konferenslokal på Södermalm

Trött på tråkiga, oinspirerande konferenslokaler? Då har du kommit rätt. I hjärtat av SoFo hittar du Folkungagatan 90 -Konferens & Möten, en 150 år gammal kyrka som smakfullt har renoverats till en toppmodern och helt unik konferenslokal. Folkungagatan 90 – Konferens & Möten är verkligen inte som andra konferenslokaler. Här sätter fantasin gränserna för vad man kan åstadkomma. En inspirerande lokal med rymd där du kan ha möten, produktlanseringar och pressevent som ger avtryck. Den rena lokalen gör det även lätt att branda tillställningen för dagen. Dessutom är det enkelt för alla konferensdeltagare att ta sig hit; 2:ans buss stannar precis utanför entrén och Medborgarplatsens t-bana är bara några minuters promenad bort.

Konferenspaket på Folkungagatan 90

När ni konfererar på Folkungagatan 90 finns frukost, fika och lunch att beställa med olika tillval. Vi har konferensvärdar på plats som hälsar er välkomna och tar hand om er under hela dagen. Frukosten kan exempelvis bestå av goda smörgåsar, kaffe, te och hälsosamma smoothies som dukats upp i mingelområdet på läktaren när konferensdeltagarna kommer. Lunchen serveras som en fräsch mingeltallrik där ni kan välja mellan olika menyalternativ. I lunchen ingår mineralvatten, kaffe, te och en liten chokladbit. Eftermiddagsfika består av kaffe, te och bakverk på buffé. All mat på Folkungagatan 90 serveras på miljövänligt engångsporslin, exempelvis palmbladstallrikar, och äts vid ståbord eller minglandes på läktaren. Maten tillagas av våra egna kockar i köket på Bygget Fest & Konferens.

konferns_stockholm_biosittning

Kyrksalen

Kapacitet Kyrksalen

Biosittning: 300 (200 på parkett och 100 på läktare)
Öar: 136

Utrustning och teknik

Kyrksalen är utrustat med två projektorer med motordriven filmduk, tre handmikrofoner, tre headsets och scenbelysning.
Trådlöst nätverk
Block och pennor till alla deltagare

lokus-folkungagatan-90-7

Läktare med utställare

Konferens med utställare

Den spektakulära läktaren en trappa upp kan med fördel användas som utställningsyta, mässområde och mingelområde. Här finns plats för cirka 15 utställare.

folk-90-sockersting-puff-2

Från frukost till minglet

Frukost, lunch och fika

Frukosten kan exempelvis bestå av goda smörgåsar, kaffe, te och hälsosamma smoothies som dukats upp i mingelområdet på läktaren när konferensdeltagarna kommer. Lunchen serveras som en fräsch mingeltallrik där ni kan välja mellan olika menyalternativ. I lunchen ingår mineralvatten, kaffe, te och en liten chokladbit. Eftermiddagsfika består av kaffe, te och bakverk på buffé. All mat på Folkungagatan 90 serveras på miljövänligt engångsporslin, exempelvis palmbladstallrikar, och äts vid ståbord eller minglandes på läktaren. Maten tillagas av våra egna kockar i köket på Bygget Fest & Konferens.

coronavirus-structural-morphology

Info om Corona

Med anledning av Covid-19

Under rådande Corona tider ska det kännas tryggt att anordna en konferens, middag eller fest i Stockholm trots den oro och osäkerhet som Covid -19 medför.

Här kan ni läsa om hur vi aktivt jobbar för att motarbeta spridningen och hur vi möjliggör säkra Corona konferenser.

Ladda ner information (pdf) här ->

Folkungagatan 90 planskiss

Planskissen visar hela konferenslokalen på Folkungagatan 90. Se alla skisser här ->

1920-oversikt-C Folk 800x600

Folkungagatan 90 - Konferens och Möten

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2020

Producerad av Webbfabriken.com

LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2020

Producerad av Webbfabriken.com