Bygget – Unik festlokal i centrala Stockholm

Konferens- och festvåning mitt i centrala Stockholm

Välkommen till Bygget Fest och Konferens – en exklusiv etagevåning i korsningen mellan Norrlandsgatan och Mäster Samuelsgatan, mitt i Stockholm city. Inredningen är originaldesign från 30- och 40-talet med klassiska designer som Alvar Aalto, Sven Markelius, Ole Wanscher och Josef Frank representerade, och med inslag från mer moderna Gomez Paz & Rizzatto och Achille Castiglioni. Här har det ända sedan tidigt 1900-tal anordnats allt från jubileumsmiddagar, temafester, konferenser, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower och representationsmiddagar. Utsikten över Norrlandsgatans takåsar och folklivet utanför får du på köpet. Läs mer om Bygget här!

Festlokal mitt i Stockholm city

På Bygget Fest och Konferens har det sedan tidigt 1900-tal anordnats fester och middagar, allt från jubileum, temafester, bröllopsfester, filmpremiärer, modeshower och representationsmiddagar. Den unika lokalen är en smakfullt inredd etagevåning i originaldesign från 30- och 40-talet med Stockholm citys absolut bästa läge.

Matsalen på nedervåningen är perfekt för middagar, fester och event i alla former, med stora fönster ut mot folklivet i centrala Stockholm utanför. En trappa upp ligger Markeliussalen som kan delas av eller användas i sin helhet, med bar, dansgolv och scen. Precis utanför ligger loungen Stora Klubben där man kan ha mingel och fördrink eller avec. Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, goda drycker samt professionell och familjär service. Allt ni behöver göra är att njuta av kvällen.

panorama_fodelsedagsfest

Födelsedagsfest

Fira födelsedagen på Bygget Fest och Konferens, mitt i centrala Stockholm. Vi tillhandahåller alltid en helhetslösning med lokal, vällagad mat som tillagas på plats, dryck och personal enligt önskemål. Allt födelsedagsfiraren behöver göra är att njuta av kvällen.

27

Mingelfest

På Bygget Fest och Konferens kan du anordna mingelfest av alla de slag: champagnemingel med snittar, after work med tilltugg eller mottagning vid exempelvis högtidsdagar. Ni kan även avsluta konferensen med ett trevligt mingel och knyta ihop mötesdagen tillsammans.

panorama_julfest

Julbord

Julfest med glögg, julmiddag, gottebord, bar, dansgolv och möjlighet till uppträdande? Boka hela Bygget Fest och Konferens, mitt i Stockholm city för årets härligaste julfest. Läget mitt i stan får du på köpet.

bildkarusell-bygget-fest-1

Event & Jubileumsfest

Letar du festlokal mitt i Stockholm city till din företagsfest eller kick-off, disputationsfest, sommarfest eller kräftfest? På Bygget Fest och Konferens har vi möjlighet att anordna alla typer av event.

panorama_brollop

Bröllopsfest

Letar du efter en lokal för bröllopsfest i centrala Stockholm? På Bygget Fest och Konferens kan du hyra hela våningen exklusivt för er bröllopsfest, mitt i city! Med gångavstånd till både Stureplan och Stockholms Centralstation.

utsikt_norrlandsgatan_festvaning

Tillbakablick – Bygget historisk festvåning

Stockholms Byggnadsförenings hus har en dramatisk historia. Föreningen stiftades 1848 och idéen om kunskapsutbyte, information, diskussion och det personliga umgänget över fackgränserna var kärnan i verksamheten.

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2023
Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com
LOKUS-FEST-KONFERENS-D08-20-250px

08-522 468 00

info@lokusfestkonferens.se

BYGGET
Fest och Konferens

Besöksadress

Norrlandsgatan 11, 4tr
111 43 Stockholm

Se karta här

FOLKUNGAGATAN 90
Konferens och möten

Besöksadress

Folkungagatan 90
116 22 Stockholm

Se karta här

© Lokus Fest & Konferens 2023
Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com